Duurzaam ondernemen

nicobelOns bedrijf handelt net iets meer dan twintig jaar in vers fruit

en verse groenten. 

 

Handel drijven betekent voor ons bemiddelen tussen de producent
(tuinbouwer, fruitteler) en de klant (retailer, grossist). Marktkennis en –ervaring, een ruim netwerk in vele landen en een innovatieve ingesteldheid laten ons toe een schakel met een reële meerwaarde te zijn in de totale keten van veld tot vork.

 

Om deze rol optimaal te vervullen en de best mogelijke service te verlenen aan klant en leverancier, geloven wij dat een kleinschalige structuur voor ons bedrijf de beste optie is. We trachten alle niet-kerntaken uit te besteden aan partners die in hun sector bij de besten zijn. Met hen werken we samen in een open vertrouwensrelatie en met een gezamenlijke visie op de lange termijn.


Het aspect van kleinschaligheid ondersteunt tevens onze permanente bekommernis om kosten te beheersen en waar mogelijk te beperken, zonder dat de kwaliteit van de dienstverlening, in heel ruime zin, wordt aangetast. Fruit en groenten zijn een geschenk van de natuur, altijd geteeld met passie en inzet, op het ritme van de seizoenen en wij voelen ons bevoorrecht om hiermee te mogen ‘werken’.

 

Bekijk hier ons duurzaamheidsverslag 2015: 'De duurzame schakel tussen de telers en onze klanten.'

 

 

NICOLAI NEWS

 

August 2016: 
Almost harvest time for pears...

 

harvest pears

 

Read more...

 

 

Nicolaï fruit

Schurhovenveld 3124
3800 Sint-Truiden Belgium

 

T: + 32 (0)11 69 55 55
F: + 32 (0)11 69 55 56

 

info@nicolaifruit.be

  

Nicolaï fruit

Groothandel in kwaliteits groenten en fruit.


© 2017 http://www.nicolaifruit.be | Sitemap