Over Nicolaï Fruit

Nicolai Fruit

Korte geschiedenis

Nicolaï Fruit werd in 1994 opgericht door Peter Nicolaï die op dat moment reeds meer dan 10 jaar actief was in de fruitsector. Van bij de start van het bedrijf werd de hoogste kwaliteit nagestreefd om groothandelaars en supermarkten in Engeland en Scandinavië te kunnen beleveren. 

 

Ondertussen verdeelt Nicolaï fruit vers fruit en groenten over heel Europa en importeert het ook goederen vanuit Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika.   

 

Het bedrijf blijft de laatste jaren sterk groeien door een constante uitbreiding van het assortiment en de voortdurende focus op kwaliteit, innovatie en service.

 

Nicolaï Fruit werkt reeds jarenlang samen met telers en coöperatieven over heel België om steeds het best mogelijke product uit te kiezen voor de klant. 

 

Onze missie

  • Kwaliteit van fruit en groenten komt bij ons op de eerste plaats.  Ze vormen immers het essentiële onderdeel van een gezonde en evenwichtige voeding. 
  • Het contact met de teler is belangrijk voor ons.  Zo weten we niet alleen dat de seizoensgebonden streekproducten voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften, maar ook dat de telers met respect voor de omgeving en het product te werk gaan.
  • Als handelaar wil Nicolaï Fruit de ideale schakel zijn tussen de teler en onze klanten, met zo weinig mogelijk kosten. Communicatie, informatie, toegewijdheid, marktgerichtheid en flexibiliteit zijn hierbij niet weg te denken.

Certificaten

GlobalGap Nicolaï Fruit IFS Nicolaï Fruit HACCP Nicolaï Fruit FAVV Nicolaï Fruit

Lees meer over de certificaten

NICOLAI NEWS

 

August 2016: 
Almost harvest time for pears...

 

harvest pears

 

Read more...

 

 

Nicolaï fruit

Schurhovenveld 3124
3800 Sint-Truiden Belgium

 

T: + 32 (0)11 69 55 55
F: + 32 (0)11 69 55 56

 

info@nicolaifruit.be

  

Nicolaï fruit

Groothandel in kwaliteits groenten en fruit.


© 2017 http://www.nicolaifruit.be | Sitemap