Start van het Belgische kersenseizoen


Met veel enthousiasme delen we vandaag het nieuws dat het Belgische kersenseizoen officieel van start is gegaan, zij het iets later dan in voorgaande jaren. De afgelopen weken hebben we, afgezien van enkele incidentele regenbuien, kunnen genieten van prachtig weer. Hierdoor kijken we vol verwachting uit naar een succesvol seizoen met heerlijke kersen.

Dit jaar zijn we vooral verheugd over de vooruitzichten voor de verschillende kersenvariëteiten. Hoewel de variëteit Kordia een lagere opbrengst zal hebben dan voorgaande jaren, kunnen we met vreugde melden dat de variëteit Regina er prachtig bijhangt, en we verwachten dan ook mooie volumes van deze zoete lekkernij.

De natuur heeft ons dit jaar gunstig gezind. Hoewel het kersenseizoen iets later begon dan gebruikelijk, zijn de omstandigheden over het algemeen gunstig geweest. De zonnestralen hebben de kersenboomgaarden verwarmd en de vruchten laten rijpen tot perfectie. Dit resulteert in kersen van hoge kwaliteit, vol sappigheid en smaak.

Het Belgische kersenseizoen is niet alleen een periode van genot voor liefhebbers van deze fruitige lekkernij, maar ook een viering van vakmanschap en toewijding van onze lokale telers. Het vereist geduld, zorgvuldige teelttechnieken en een diepgewortelde liefde voor de natuur om deze smaakvolle vruchten te laten gedijen.

Laat dit seizoen een herinnering zijn aan de overvloed en pracht van onze Belgische kersen. Verwen uw smaakpapillen, deel ze met uw dierbaren en maak van elke hap een moment om te koesteren.

Geniet van het Belgische kersenseizoen!

Meest Recente Posts

Advies nodig?

Bij Nicolaï Fruit stellen we onze vakkennis en ervaring graag ten dienste van onze telers en afnemers. Wenst u meer informatie over onze diensten, onze producten, of wilt u met ons samenwerken? Neem contact met ons op en we zien elkaar snel!

Contacteer Ons

Wat anderen over ons zeggen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker