Pakstation: Volledige en duurzame verpakkingsoplossingen | Nicolaï Fruit

Pakstation

Verpakken volgens jouw wensen

Bij Nicolaï Fruit streven we ernaar om een volledig geïntegreerde oplossing aan te bieden voor al uw groenten- en fruitbehoeften. Dat is de reden waarom we nauw samenwerken met het pakstation gelegen op onze bedrijfssite. Hier verpakken we alle soorten groenten & fruit in alle mogelijke verpakkingen, steeds met focus op versheid en duurzaamheid. 

Het pakstation heeft de mogelijkheid om op maat gemaakte verpakkingen te maken die perfect passen bij uw specifieke behoeften. Of u nu kleine hoeveelheden nodig heeft voor uw eigen winkel of grote hoeveelheden voor uw retailer, wij zijn ervan overtuigd dat we de juiste oplossing voor jou in petto hebben. 

Duurzaamheid in de breedste zin

Onze verpakking is zoveel mogelijk gerecycleerd, recycleerbaar of herbruikbaar. De afweging tussen non-plastic verpakkingen en houdbaarheid resulteert in de meest duurzame verpakking. Voor de productie van fruit & groenten wordt immers ook heel wat energie en water gebruikt, die niet verloren mag gaan door het bederven van het product. 

Kortom, onze filosofie ligt op het gebruik van verpakkingen die in het hele proces het milieu zo min mogelijk belasten. Bovendien zijn we continu op zoek naar nieuwe manieren om deze impact te verminderen door actief op zoek te gaan naar de nieuwste trends, zodat we onze klanten steeds de best mogelijke opties kunnen aanbieden. 

Een veilige, gezonde en inclusieve werkomgeving

Bij Nicolaï Fruit vinden we het belangrijk om bij te dragen aan de sociale integratie van alle mensen in onze gemeenschap. Daarom zijn we trots om te kunnen zeggen dat het pakstation zowel autochtone als allochtone werknemers tewerk stelt. ​​​​​​​​

We zijn trots om deel uit te maken van de sociale integratie van deze diverse gemeenschap en dat we de kans hebben om bij te dragen aan hun succes. 

Advies nodig?

Bij Nicolaï Fruit stellen we onze vakkennis en ervaring graag ten dienste van onze telers en afnemers. Wenst u meer informatie over onze diensten, onze producten, of wilt u met ons samenwerken? Neem contact met ons op en we zien elkaar snel!

Contacteer Ons

Wat anderen over ons zeggen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker