Over Ons

Over ons

Missie & Visie

Kwaliteit van fruit en groenten komt bij ons op de eerste plaats. Het zijn immers essentiële onderdelen van een gezonde en evenwichtige voeding.

Lees meer

Kernwaarden

Bij ons bedrijf geloven we in de kracht van samenwerking en innovatie. Onze kernwaarden weerspiegelen onze inzet voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, maar ook voor een aanpak die gebaseerd is op teamwork, expertise en vernieuwing. 

Lees meer

Duurzaamheid

Nicolaï Fruit draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Of het nu gaat om puur milieubewuste keuzes, het steunen van maatschappelijke initiatieven of het inspireren van klanten om ook duurzame keuzes te maken - wij vinden het fundamenteel om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Lees meer

Geschiedenis

Nicolaï Fruit werd in 1994 opgericht door Peter Nicolaï. Het bedrijf startte oorspronkelijk als een exportbedrijf van Belgisch hardfruit, maar groeide al snel uit tot een bekende groothandel in groenten en fruit in de regio. 

Lees meer

Advies nodig?

Bij Nicolaï Fruit stellen we onze vakkennis en ervaring graag ten dienste van onze telers en afnemers. Wenst u meer informatie over onze diensten, onze producten, of wilt u met ons samenwerken? Neem contact met ons op en we zien elkaar snel!

Contacteer Ons

Wat anderen over ons zeggen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker