Missie & Visie

Missie & Visie

Missie

Onze missie is om als schakel tussen de telers en de afnemers te fungeren en daarbij de hoogste kwaliteit in product & service aan te bieden. 

Visie

Onze visie is om consumenten gezonder en duurzamer te laten eten. We streven er dan ook naar om de consumptie van fruit & groenten te verhogen door de meest betrouwbare en kwaliteitsvolle speler te zijn in de sector en zo bij te dragen aan een gezondere en duurzamere wereld.
​​​​​​​​​​​​

Contacteer ons

Basisprincipes

Samenwerken met alleen met de beste telers en leveranciers om de hoogste kwaliteit groenten & fruit te garanderen. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid in al onze relaties.

Een gedreven teamwerking met als bouwstenen open communicatie, kostenbeheersing, marktgerichtheid en passie voor het product.

​​​​​​​Focus houden op onze taak zodat wij flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel kunnen houden voor onze klanten. Zo besteden wij niet-kerntaken uit aan partners die in hun segment bij de besten behoren.

​​​​​​​Voorkeur geven aan seizoensgebonden streekproducten die onze lokale telers ondersteunen.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Wij zetten ons actief in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in onze bedrijfsvoering. Wij streven ernaar om ons energieverbruik te verminderen, afval te verminderen en hernieuwbare energiebronnen te gebruiken. Door deze initiatieven willen wij bijdragen aan een duurzamere wereld en onze impact op het milieu minimaliseren.

​​​​​Als groothandel in fruit en groenten zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid in de voedselketen. Wij willen onze klanten helpen om gezonde en voedzame voeding te leveren aan hun eigen klanten. Ons doel is om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten, en hen te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende service. ​​​​​​​
​​​​​​​
Met onze visie en missie hopen wij onze klanten en leveranciers te inspireren en te motiveren om samen te werken aan een gezondere en duurzamere wereld. 

Ontdek Meer

Advies nodig?

Bij Nicolaï Fruit stellen we onze vakkennis en ervaring graag ten dienste van onze telers en afnemers. Wenst u meer informatie over onze diensten, onze producten, of wilt u met ons samenwerken? Neem contact met ons op en we zien elkaar snel!

Contacteer Ons

Wat anderen over ons zeggen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker