Vacature: Commercieel Verantwoordelijke te Sint-Katelijne-Waver


Over ons: Nicolai Fruit is een toonaangevend bedrijf in de AGF sector, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van allerlei soorten vers fruit & groenten in binnen- en buitenland. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid. We zijn trots op onze groeiende internationale aanwezigheid en ons team van toegewijde professionals.

Functieomschrijving: Als Commercieel Verantwoordelijke bij Nicolai Fruit ben je verantwoordelijk voor het stimuleren van onze commerciële activiteiten en het vergroten van onze klantenportefeuille. Je komt terecht in onze nieuwe vestiging te Sint-Katelijne-Waver en zal nauw samenwerken met het managementteam om de groei van ons bedrijf te versnellen. Je taken omvatten onder andere:

 • Het identificeren van nieuwe marktkansen en klanten.
 • Het opbouwen van sterke klantenrelaties en onderhouden van bestaande relaties.
 • Dagdagelijkse handel in verse groenten en fruit.

Vereisten: Om succesvol te zijn in deze rol, verwachten we dat je voldoet aan de volgende criteria:    

 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare commerciële functie, bij voorkeur binnen de voedings- of AGF-sector.
 • Sterke onderhandelings- en communicatievaardigheden.
 • Analytisch denkvermogen en strategisch inzicht.
 • Bereidheid om te reizen en internationale klantrelaties te beheren.
 • Vloeiend in Nederlands, Engels, Frans of Duits; kennis van Spaans of Italiaans is een pluspunt.

Wat bieden wij: Bij Nicolai Fruit kom je terecht in een jong team die zeer dynamisch werkt en waar geen 9-to-5 mentaliteit heerst. We bieden een stimulerende en dynamische werkomgeving aan waarin je je professioneel kunt ontwikkelen. We bieden ook:

 • Een aantrekkelijk salarispakket, afgestemd op je ervaring en prestaties.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Een team van gepassioneerde en getalenteerde collega's.

Wil jij deel uitmaken van ons groeiende team en een bijdrage leveren aan ons succes? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar pieter@nicolaifruit.be. Voor meer informatie over ons bedrijf, bezoek onze website op www.nicolaifruit.be.

Nicolai Fruit is een werkgever die diversiteit en gelijke kansen bevordert. We moedigen kandidaten van alle achtergronden aan om te solliciteren.

Meest Recente Posts

Advies nodig?

Bij Nicolaï Fruit stellen we onze vakkennis en ervaring graag ten dienste van onze telers en afnemers. Wenst u meer informatie over onze diensten, onze producten, of wilt u met ons samenwerken? Neem contact met ons op en we zien elkaar snel!

Contacteer Ons

Wat anderen over ons zeggen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker