Klanten

Klanten

Partner

Wij staan dichtbij onze klanten door als partner aan de slag te gaan en samen te bouwen aan een sterke relatie. Ons doel is groenten & fruit op de kaart te zetten en consumenten warmer te maken voor al het moois van de natuur.

Lees meer

Flexibiliteit

Wij garanderen een 'all-in one' service, gedragen door open communicatie, een flexibele werking en een probleemoplossende insteek; onmisbare bouwstenen om een betrouwbare partner te zijn.

Lees meer

Export

Bij Nicolai Fruit & Groenten zijn we er trots op dat we het beste van Belgische bodem kunnen leveren aan klanten over de hele wereld. Onze klanten zijn gevestigd in vele Europese landen en daarbuiten.

Lees meer

Certificaten

Nicolaï Fruit houdt zich aan strikte voorschriften inzake hygiëne en kwaliteit in alle schakels van de productieketen, van veld en boomgaard tot de winkel. Daardoor beschikken wij over de nodige kwaliteitscertificaten.

Lees meer

Advies nodig?

Bij Nicolaï Fruit stellen we onze vakkennis en ervaring graag ten dienste van onze telers en afnemers. Wenst u meer informatie over onze diensten, onze producten, of wilt u met ons samenwerken? Neem contact met ons op en we zien elkaar snel!

Contacteer Ons

Wat anderen over ons zeggen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker