Het beste van Belgische bodem wereldwijd bij Nicolaï Fruit

Export

Het beste van België over de hele wereld

Bij Nicolaï Fruit zijn we er trots op dat we het beste van Belgische bodem kunnen leveren aan klanten over de hele wereld. Als groothandel in fruit & groenten zijn we gepassioneerd door het aanbieden van de meest verse en hoogwaardige producten. 

Onze klanten zijn gevestigd in vele Europese landen en daarbuiten, en we werken nauw met hen samen om ervoor te zorgen dat ze krijgen wat ze nodig hebben. Onze uitstekende reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid heeft ons geholpen om ons te vestigen als een belangrijke speler op de internationale markt.

Wij hebben het allemaal!

Of u nu op zoek bent naar de zoete smaak van Belgische aardbeien, de knapperige versheid van Belgische witloof of smaakvolle Belgische spruitjes, wij hebben het allemaal. Onze expertise in het selecteren van de beste telers, het zorgvuldig controleren van de kwaliteit en het zorgen voor een snelle en efficiënte levering heeft ons in staat gesteld om een breed scala aan internationale klanten te bedienen, van kleine versmarkten tot grote internationale importeurs. 

Onze passie voor het leveren van het beste fruit & groenten heeft ons geholpen om te groeien en uit te breiden naar nieuwe markten, en we zijn vastbesloten om dit succes voort te zetten. Als u op zoek bent naar het beste van Belgische bodem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten zijn niet alleen heerlijk, maar ook duurzaam geteeld en geproduceerd, wat bijdraagt aan een betere wereld voor ons allemaal.

Advies nodig?

Bij Nicolaï Fruit stellen we onze vakkennis en ervaring graag ten dienste van onze telers en afnemers. Wenst u meer informatie over onze diensten, onze producten, of wilt u met ons samenwerken? Neem contact met ons op en we zien elkaar snel!

Contacteer Ons

Wat anderen over ons zeggen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker