Kernwaarden

Kernwaarden

4 kernwaarden

Bij Nicolaï Fruit geloven we in de kracht van samenwerking en innovatie. Onze kernwaarden weerspiegelen onze inzet voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, maar ook voor een aanpak die gebaseerd is op teamwork, expertise en vernieuwing. 

Kwaliteit

Kwaliteit is onze nummer 1 prioriteit. Met de passie waarmee fruit- en groenteboeren hun producten telen, gaan wij dagelijks met dezelfde overtuiging aan de slag om het beste product aan onze klanten te leveren. Niet enkel door een professioneel eergevoel, maar ook vanwege de gedrevenheid om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten gezien de belangrijke rol die zij spelen voor de mens. Het zijn immers essentiële onderdelen van een gezonde en evenwichtige voeding. Onze focus ligt op versheid, smaak en voedingswaarde. Wij werken daarom enkel met de beste leveranciers en telers en controleren kwaliteit doorheen de volledige keten zodat we topkwaliteit kunnen garanderen voor onze klanten.

Partner

Als familiebedrijf hecht Nicolaï Fruit veel belang aan de langetermijnrelatie met onze stakeholders. Al bijna 30 jaar zijn wij een betrouwbare schakel tussen de telers enerzijds en retail, grote importeurs & distributeurs anderzijds. Daarom werken we dan ook echt samen met onze partners. In een sector boordevol uitdagingen zoals wisselende aanvoer, toenemende prijsdruk, strengere reglementeringen, duurzaamheid… is dat een noodzaak. We zijn er dan ook trots op dat wij onze kennis & ervaring kunnen delen en klanten helpen om de juiste keuzes te maken. Onze visie is om de meest betrouwbare en duurzame groothandel in fruit & groenten te zijn.

Duurzaamheid

We vinden het fundamenteel om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Net omdat we dagelijks werken met producten uit de natuur beschouwen wij het onze plicht om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Nicolaï Fruit is een duurzaam & winstgevend bedrijf die continu investeert volgens het model van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Zowel kleine initiatieven als grote investeringsprojecten dragen bij tot ons duurzaam karakter. We willen dan ook een eerlijke partner zijn voor elke stakeholder om bij te dragen aan een gezondere en duurzamere wereld. 

Innovatie

Als innovatief bedrijf willen we vooroplopen in de sector om onze klanten de nieuwste ontwikkelingen aan te bieden. Zo kijken wij continu vooruit naar nieuwe technologieën, trends en producten die onze dienstverlening sterker maken voor klanten – zo kunnen zij focussen op hun groei. Onze kleinschalige structuur zorgt ervoor dat we een zeer sterke focus kunnen houden op onze kernactiviteit en sneller nieuwe zaken implementeren. Bovendien werken we efficiënter, kunnen we kosten nauwgezet beheersen en laat het toe om met flexibele & vernieuwende oplossingen in te spelen op de behoeften van de klant.

Advies nodig?

Bij Nicolaï Fruit stellen we onze vakkennis en ervaring graag ten dienste van onze telers en afnemers. Wenst u meer informatie over onze diensten, onze producten, of wilt u met ons samenwerken? Neem contact met ons op en we zien elkaar snel!

Contacteer Ons

Wat anderen over ons zeggen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker