Vacature: Magazijnier te Sint-Katelijne-Waver


Over ons: Nicolai Fruit is een toonaangevend bedrijf in de AGF sector, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van allerlei soorten vers fruit & groenten in binnen- en buitenland. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid. We zijn trots op onze groeiende internationale aanwezigheid en ons team van toegewijde professionals.

Functieomschrijving: Als magazijnier bij Nicolai Fruit ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de interne logistieke processen. Je komt terecht in onze vestiging te Sint-Katelijne-Waver en zal nauw samenwerken met het commerciële team om de groei van ons bedrijf te versnellen. Je taken omvatten onder andere:

·         Ontvangen en stockeren van goederen

·         Bestellingen klaarmaken voor verzending

·         Laden van vrachtwagens m.b.v. een elektrisch transpallet

Vereisten: Om succesvol te zijn in deze rol verwachten we dat je voldoet aan de volgende criteria:    

·         Gemotiveerd, nauwgezet en hands-on

·         Ervaring als magazijnier is een plus

·         Vloeiend in 1 van de volgende talen: Nederlands, Engels of Frans

Wat bieden wij: Bij Nicolai Fruit kom je terecht in een jong team die zeer dynamisch werkt. We bieden een stimulerende en dynamische werkomgeving aan waarin je kunt ontwikkelen.

Wil jij deel uitmaken van ons groeiende team en een bijdrage leveren aan ons succes? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar pieter@nicolaifruit.be. Voor meer informatie over ons bedrijf, bezoek onze website op www.nicolaifruit.be.

Nicolai Fruit is een werkgever die diversiteit en gelijke kansen bevordert. We moedigen kandidaten van alle achtergronden aan om te solliciteren.

Meest Recente Posts

Advies nodig?

Bij Nicolaï Fruit stellen we onze vakkennis en ervaring graag ten dienste van onze telers en afnemers. Wenst u meer informatie over onze diensten, onze producten, of wilt u met ons samenwerken? Neem contact met ons op en we zien elkaar snel!

Contacteer Ons

Wat anderen over ons zeggen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker