Dagverse groenten en fruit voor retail en horeca

Flexibiliteit

You ask, we deliver!

Met maar liefst 30 jaar op de teller draait het bij ons al geruime tijd om het leveren van dagverse groenten en fruit. Iedere dag opnieuw, geen vanzelfsprekende opdracht!

Wij vinden dat retail en horeca iedere dag met plezier aan de slag moeten kunnen gaan met verse en gezonde producten. En om dat te realiseren brengen we telers en klanten in contact om zo een razendsnelle omloopsnelheid te genereren.

Contacteer ons

'All-in one' service

In onze rol als tussenschakel vervullen we belangrijke taken zoals aankoop, logistiek, kwaliteit, verpakking, transport, enzovoort, tussen producent en afnemer. Deze 'all-in one' service kan enkel gedragen worden door open communicatie, een flexibele werking en een probleemoplossende insteek - volgens ons, onmisbare bouwstenen om een betrouwbare partner te zijn.

Advies nodig?

Bij Nicolaï Fruit stellen we onze vakkennis en ervaring graag ten dienste van onze telers en afnemers. Wenst u meer informatie over onze diensten, onze producten, of wilt u met ons samenwerken? Neem contact met ons op en we zien elkaar snel!

Contacteer Ons

Wat anderen over ons zeggen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker