Nicolai Fruit - uw partner voor groente en fruit

Partner

Samen staan we sterk!

Bij Nicolai Fruit werken we samen met klanten. In een sector boordevol uitdagingen zoals wisselende aanvoer, toenemende prijsdruk, strengere reglementeringen, duurzaamheid… is dat een noodzaak.
 
Wij staan dichtbij onze klanten door als partner aan de slag te gaan en samen te bouwen aan een sterke relatie. Ons doel is groenten & fruit op de kaart te zetten en consumenten warmer te maken voor al het moois van de natuur.
 
Gezamenlijk hebben we de taak om ervoor te zorgen dat het ruime aanbod verse producten die we afleveren kwalitatief, gezond en vers zijn! Daarom dagen we onszelf iedere dag uit om het beste van de natuur aan te bieden!

Contacteer ons

We delen onze kennis
& ervaring graag met u

We begrijpen dat het kopen van groenten & fruit soms overweldigend kan zijn. Daarom zijn wij als partner altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Of u nu een groothandel, supermarktketen, distributiecentrum of zelfstandige winklier bent, onze commerciële medewerkers staan steeds paraat. Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van de nieuwste producten & trends en bieden u de ondersteuning die u nodig heeft om een sterker assortiment groenten & fruit aan te bieden. 

​​​​​​​We zijn er trots op dat we een schat aan kennis en ervaring hebben die we graag met u delen om ervoor te zorgen dat u de beste producten krijgt die aan uw specifieke behoeften voldoen. Bij Nicolai Fruit zijn we dan ook zeer gedreven om u de beste service te bieden, zodat u zich kan concentreren op het laten groeien van uw bedrijf.

Advies nodig?

Bij Nicolaï Fruit stellen we onze vakkennis en ervaring graag ten dienste van onze telers en afnemers. Wenst u meer informatie over onze diensten, onze producten, of wilt u met ons samenwerken? Neem contact met ons op en we zien elkaar snel!

Contacteer Ons

Wat anderen over ons zeggen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker